קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

סלטימבוקה עוף

סלטימבוקה עוף
עוף Saltimbocca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. אם יש לך קמח, שמן זית, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלטימבוקה עוף, סלטימבוקה עוף, ו סלטימבוקה עוף.

הוראות

1
מניחים קמח בקערה רדודה ומערבבים במרווה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מפזרים עוף במלח ופלפל. מעיל כל שד עם קמח מתובל, רועד עודף בחזרה לקערה. עטפו פרוסה של פרושוטו על כל צד של כל שד, חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
חצי חם של חמאה ושמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בזהירות להוסיף חצי עוף, דואג לשמור על פרושוטו במקום. מבשלים עד השחמה משני הצדדים, פונה פעם אחת, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים עוף לצלחת ומכסים כדי להתחמם. חזור עם הנותרים חמאה, שמן ועוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מגישים מיד עם טריזי לימון בצד.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון