סלטימבוקה עוף
עוף Saltimbocca יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, פרושוטו, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלטימבוקה עוף, סלטימבוקה עוף, ו סלטימבוקה עוף.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מערבבים תיבול עוף, מלח ופלפל; מפזרים על שני הצדדים של עוף.
מפזרים מרווה באופן שווה על החלק התחתון של כל חצי השד; העליון כל אחד עם פרושוטו פרוסה 1.
מניחים קמח בצלחת רדודה; בזהירות לדלות עוף בקמח.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. סדר עוף, פרושוטו בצד למעלה, במחבת; לבשל במשך 3 דקות. בזהירות להתהפך, ומבשלים 3 דקות או עד הסוף.
מוסיפים יין ומרק למחבת; מבשלים 5 דקות או עד מופחת על 1/4 כוס.