סלמון אפוי עם בצל ירוק לקישוט
סלמון אפוי עם בצל ירוק לקישוט דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך דבש, פילה סלמון, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. מתכונים דומים: ענבים ירוקים חלביים לקישוט, סלט ירוק עם ויניגרט רימונים ומקשטים גבינת עיזים, ו סלמון מעושן ולביבות בצל ירוק.
הוראות
יוגורט כפית על כמה שכבות של מגבות נייר כבדות; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. מכסים עם מגבות נייר נוספות, ולתת לעמוד 5 דקות.
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי.
מערבבים את היוגורט, המלפפון, ואת 4 המרכיבים הבאים (מלפפון דרך דבש); מכסים ומקררים.
מניחים פילה על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
מברשת פילה עם שמן ורוטב סויה. מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מוסיפים רצועות בצל. מבשלים 10 שניות או עד צליעה.
ניקוז. סדר רצועות בצל על פילה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד פתיתי פילה בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.