סלמון בגריל במחבת עם סלסה פלפל אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל במחבת עם פלפל אדום Salsan. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ ליים, כמון טחון, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית מתכונים דומים: טאקו נקניק חם ומתוק עם זיגוג משמש-Jalapeno, פלפל צלוי סלסה בצל אדום, סלסאן וסלמון מצופה בפלפל מנגו, ו סלמון צרוב צ'ילי עם סלסה פלפל מתוק.
הוראות
כדי להכין סלמון, לחמם מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
שלב הראשון 5 מרכיבים; לשפשף באופן שווה על פילה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף פילה למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
בעוד דגים מבשלים, להכין סלסה.
מערבבים פלפל ושאר החומרים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.