זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 90%. נסו שרימפס בגריל עם מנגו, ליים וסלסה צנון, סלמון ליים דבש בגריל עם סלסה אבוקדו מנגו, ו סלמון ליים בגריל עם סלט אבוקדו-מנגו ואורז קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור סלסה, לשים את כל החומרים לתוך מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
לטפטף קצת שמן זית על הסלמון ולתבל אותו במלח ופלפל. לשפשף בעדינות 2 כפות של התבלין
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מערבבים לתוך הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
5
יוצקים קצת שמן זית על מגבת נייר ולשפשף את הגריל עם זה-זה יעזור למנוע את הדג דבק. גריל בשר הסלמון בצד למטה במשך כ 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולבים
6
כדי לשרת, להפיץ את רוב סלסה על מגש ומניחים את הסלמון, צד העור למטה, על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
7
מקשטים עם יותר סלסה, פרוסות צנון, כוסברה, טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
8
שים את צ 'ילי אנצ' ו, כמון, כוסברה, מקל קינמון, ופפריקה למחבת יבשה קטנה על חום בינוני גבוה, וטוסט התבלינים רק עד שהם מתחילים להריח, על 1 דקה. רוקן לתוך טחנת תבלינים וטוחן לאבקה.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.