קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

סלמון בגריל לימון

סלמון בגריל לימון
סלמון בגריל לימון נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 278 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פלפל, פילה סלמון, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. נסו סלמון בגריל עם לימון סויה, סלמון בגריל עם לימון, ו סלמון בגריל לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשקול קרשים ארז עם חפץ כבד במיכל גדול.
2
מוסיפים מים לכיסוי, ומשרים לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
שלב שמיר הבא 5 מרכיבים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
4
מפזרים מלח ופלפל באופן שווה על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
הסר קרשים ארז ממים, ומניח קרשים על באח בישול על גריל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
קרשים ספוגים בגריל, מכוסים במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
2 דקות או עד קרשים מתחילים לעשן קלות.
8
מניחים 2 פילה על כל קרש ארז, גריל, מכוסה מכסה גריל, 15 עד 18 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
הסר דגים מקרשים ללוחות המשרתים בודדים באמצעות מרית. (בזהירות להסיר קרשים מגריל באמצעות מלקחיים.) תערובת עשב כפית על דגים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.