סלמון בגריל לימון שמיר עם סלט מלפפון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 300 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך לימונים, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו סלמון בגריל עם מלפפון שמנת-סלט שמיר, פילה סלמון בגריל עם רוטב שמיר מלפפון, ו דג חרב בגריל עם לימון, שמיר & רוטב מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לימונים Zest להניב 2 כפות. גרידה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
מפזרים פילה סלמון עם 1 1/2 כף. zest (להגדיר הנותרים zest ולימונים שלמים בצד) ו 1 1/2 כף. שמיר, מחלק באופן שווה בין פילה וטפיחות לדבוק. לעטוף פילה בניילון נצמד ולקרר לפחות 2 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
פורסים מלפפון נייר דק על mandoline או פורס כף יד אחר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
4
חותכים בצל לשניים. בקערה, להקציף יחד חומץ, סוכר, ו 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ענפי שמיר טריים שנקטפו
6
הכינו גריל גז או פחם לחום עקיף. אם משתמשים בגריל גז, להפוך את כל המבערים למכסה גבוה וסגור. כאשר הטמפרטורה בתוך הגריל מגיע 400, להרים מכסה ולכבות את אחד המבערים, יצירת אזור חום עקיף. אם באמצעות גריל פחם, אור 50 עד 60 בריחים ולתת לשרוף עד רק מכוסה אפר, 20 עד 30 דקות. תלש אותם בצד אחד, משאיר שטח פנוי לבישול עקיף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מקפלים שני 12-by 18-in. חתיכות של רדיד אלומיניום כבד חובה בחצי widthwise כדי ליצור מלבנים. באמצעות קצה של סכין קטנה, לעשות חורים מלבנים על 2 ב. בנפרד ולהרחיב כל חור לגודל של אגורה. גריז לסכל עם שמן זית; להגדיר על חום ישיר במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רול פירות צהוב אחד
8
מברישים עורות סלמון בשמן. הגדר 2 פילה, צד העור למטה, על כל מלבן לסכל. מכסים גריל (אם משתמשים בפחם, פתחי אוורור על מכסה) ומבשלים דגים עד שהעור הוא חום בהיר באמת רוחש, 5 עד 6 דקות. באמצעות מלקחיים, להחליק לסכל חום עקיף, כיסוי, ומבשלים עד כל אבל העליון 1/4 ב. מבושל, 3 עד 8 דקות. להחליק דגים בחזרה על חום ישיר, כיסוי, ומבשלים עד דגים מבושלים דרך (לחתוך כדי לבדוק) והעור הוא השחמה פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
העברת רדיד עם סלמון לסדין אפייה ללא מסגרת, הזזה מרית עוגה אופסט או מרית דקה אחרת בין עור סלמון לסכל, דגים חופשיים מאוד בעדינות מנייר אלומיניום. מתבלים כל פילה במלח וכמה טיפות מיץ מלימון שנותר.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.