סלמון בגריל עם חמאת שמיר
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר, סלמון בגריל עם חמאת שמיר לימון, ו סלמון בגריל עם חמאת שמיר לימון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הסר את הסלמון מהמקרר ומפזר קצת מלח על זה.
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מחממים את הגריל שלך לחום גבוה וישיר.
מערבבים שמיר עם חמאה: בעוד הגריל הוא חימום, לערבב את שמיר טרי עם החמאה בקערה קטנה.
גריל סלמון: כאשר הגריל חם, לגרד את הסורגים עם מברשת גריל.
יוצקים קצת שמן זית על מגבת נייר, ולהשתמש מלקחיים כדי לנגב את הסורגים גריל.
מעיל את הסלמון הנותרים 2 כפות של שמן ומקום, צד העור למעלה, על סורגים גריל. גריל מעל חום גבוה במשך 2-4 דקות (תלוי כמה עבה חתיכות הסלמון שלך) ללא הפרעה.
בזהירות להפוך את הסלמון עם מרית. אם משתמשים בגריל גז, להפחית את החום בינוני. אם באמצעות גריל פחם, להעביר את הסלמון לצד הקריר של הגריל.
מכסים וגריל אותו עוד 3-5 דקות, תלוי כמה טוב אתה מעדיף את הסלמון שלך. הסלמון צריך להיות מבושל רק דרך כאשר נעשה.
מגישים: כדי לשרת, מניחים כמה פרוסות דקות של לימון על כל צלחת.
הסר את חתיכות הסלמון מהגריל (זה בסדר אם העור נדבק לסורגים הגריל) ומניח על פרוסות לימון. למעלה כל חתיכת סלמון עם כף של חמאת שמיר ומגישים בבת אחת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון בגריל. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.