סלמון בגריל של טקאשי יאגיהאשי וסומן צונן ברוטב פונזו
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם רוטב פונזו בבקבוק, סלמון, מלפפון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלמון בגריל וסומן צונן עם רוטב Yuzu, אטריות Somen w / רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק-ספר בישול אטריות של טקאשי, ו בס הים השחור של יאגיהאשי עם Somen וירקות.
הוראות
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. מתבלים את פילה הסלמון משני הצדדים במלח ופלפל.
מחממים שמן בגריל או במחבת גריל על חום גבוה עד לעישון.
מוסיפים את פילה הסלמון ומבשלים עד בינוני-נדיר, שתיים עד שלוש דקות בצד. מרכז הסלמון צריך לרשום 130° על מדחום קריאה מיידית.
הסר את הסלמון כאשר נעשה ולהניח בצד.
בינתיים, מוסיפים את הסומן למים הרותחים ומבשלים על פי ההוראות על האריזה.
מסננים את האטריות במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים.
לנקז שוב. מחלקים את האטריות בין ארבע קערות גדולות.
על גבי כל קערה של אטריות להוסיף רבע עגבניות, דייקון, מלפפון. מניחים פילה אחד של סלמון על גבי, וטפטוף עם 1/4 כוס של רוטב פונזו.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.