סלמון בזיגוג הויסין
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון מזוגג הויסין יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פילה סלמון, שורש זנגביל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . מתכונים דומים: סלמון מזוגג הויסין, סלמון מזוגג הויסין, ו סלמון בזיגוג הויסין.
הוראות
לטאטא יחד את רוטב הסויה, רוטב הויסין, רוטב צ 'ילי, מיץ לימון, זנגביל, שום, ושמן זית בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את פילה הסלמון לתוך המרינדה, ולהפוך מעיל שווה. מכסים את המנה בניילון נצמד, ומשרים במקרר במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר וזרוק את לעטוף הפלסטיק מהסלמון, להשתמש בכפית כדי לגרוף את המרינדה שנאספה בחלק התחתון של צלחת האפייה, ולטפטף אותו על פילה סלמון.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, על 30 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.