קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

סלמון ברוטב חרדל בנגלי

סלמון ברוטב חרדל בנגלי
סלמון ברוטב חרדל בנגלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 389 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חרדל טחון, פלפל קאיין, ו / או צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי, סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש, ו סלמון עם רוטב חרדל-עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדגים לחתיכות כי הם על 2 "x 1" ולשפשף אותם באופן שווה עםהמלח, כורכום, וקיין. מכסים ומניחים בצד במקרר במשך 30 דקות - 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
שים את אבקת החרדל, קאיין, כורכום, ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
כורכוםכורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף 1 כף מים ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
הוסף עוד 7 כפות מים ומיקס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
יוצקים את השמן לתוך מחבת בינונית ולהגדיר על חום בינוני גבוה.כאשר חם, לשים את זרעי חרדל. ברגע שהם מתחילים פופ, ענייןשניות, להוסיף את הכמון ושומר זרעים. מערבבים פעם אחת ובמהירות יוצקים אותםמשחה חזקה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הצ ' ילי הירוק, מערבבים, ומביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
7
למקם את חתיכות הדגים ברוטב בשכבה אחת. מבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך, כפית את הרוטב על הדגים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
Reprinted with permission from At Home with Madhur Jaffrey: Simple, Delectable Messes from India, Pakistan, Bangladesh, and Sri Lanka by Madhur Jaffrey, © 2010 Knopf, a division of Random House, Inc.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.