סלמון ברוטב חרדל בנגלי
סלמון ברוטב חרדל בנגלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 389 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חרדל טחון, פלפל קאיין, ו / או צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי, סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש, ו סלמון עם רוטב חרדל-עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הדגים לחתיכות כי הם על 2 "x 1" ולשפשף אותם באופן שווה עםהמלח, כורכום, וקיין. מכסים ומניחים בצד במקרר במשך 30 דקות - 10 שעות.
שים את אבקת החרדל, קאיין, כורכום, ומלח בקערה קטנה.
הוסף 1 כף מים ומערבבים ביסודיות.
הוסף עוד 7 כפות מים ומיקס. תניח בצד.
יוצקים את השמן לתוך מחבת בינונית ולהגדיר על חום בינוני גבוה.כאשר חם, לשים את זרעי חרדל. ברגע שהם מתחילים פופ, ענייןשניות, להוסיף את הכמון ושומר זרעים. מערבבים פעם אחת ובמהירות יוצקים אותםמשחה חזקה.
מוסיפים את הצ ' ילי הירוק, מערבבים, ומביאים לרתיחה עדינה.
למקם את חתיכות הדגים ברוטב בשכבה אחת. מבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך, כפית את הרוטב על הדגים כל הזמן.
Reprinted with permission from At Home with Madhur Jaffrey: Simple, Delectable Messes from India, Pakistan, Bangladesh, and Sri Lanka by Madhur Jaffrey, © 2010 Knopf, a division of Random House, Inc.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.