זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזאת מעולה. נסו סלמון עם רוטב סורל טרי, עוגות סלמון עם רוטב סורל, ו סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור להיות בחלק העליון של התנור. מחממים את המטגן. לחמם את הצלחות (חשוב מאוד) בכיור של מים חמים, התנור הנוסף שלך (חה), או להסיר אותם מדיח הכלים פשוט לרוץ.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הכן את כל החומרים ואת הבמה. המנה הזאת מגיעה יחד במהירות ואתה לא רוצה להיות ערבול. החזק בחזרה את הפרחים chive, אם יש לך אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
3
כאשר התנור מוכן, להתחיל את הרוטב. במחבת גדולה, רחבה, להמס את החמאה עד שהוא מתחיל טוסט. זה צריך להיות חום זהוב. בשלב זה, לשים את הסלמון תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
מיונז, ועוד, לפי הצורך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הסורל, chervil ועירית לחמאה ולמעיל במהירות. אפשר להם לנבול קצת, ולאחר מכן לשפוך את השמנת. מביאים לרתיחה ולהפחית רק עד שרוטב מעילי החלק האחורי של כף. לטעום ולהתאים למלח ופלפל, לזכור שיש לך מתובל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
Chervil
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
סורל.
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
הסלמון צריך להיות מוכן עכשיו. (2-3 דקות) לצפות בו בזהירות כל הזמן זה בתנור-זה יכול לקחת לך קצת כמו 30 שניות, בהתאם לתנור שלך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
יבש את הצלחות החמות.
7
מניחים ארבעה מדליונים לאדם על כל צלחת לקשט עם הרוטב, להיות נדיב מאוד.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
8
מפזרים עלי כותרת של פרח צ ' ייב ומגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9
חותכים את הסלמון לתוך מדליונים דקים. סכין חיתוך סלמון גמיש היא הבחירה שלי, אבל כל סכין ארוכה ודקה תעבוד היטב. זה חייב להיות חד מאוד. חותכים בזווית קלה וחותכים את העור תוך כדי תנועה. כוון 16 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מניחים את הסלמון על מחבת הסדין מצופה קלף ומשומנים קלות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מברשת את צמרות קלות מאוד עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
מפזרים מלח ופלפל על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
13
נ. ב.אני אוהב לשים את עור הסלמון מתחת לגריל, מדי. מלח טוב. זה חטיף של טבח טעים.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.