קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

סלמון ברוטב סורל

סלמון ברוטב סורל
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזאת מעולה. נסו סלמון עם רוטב סורל טרי, עוגות סלמון עם רוטב סורל, ו סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור להיות בחלק העליון של התנור. מחממים את המטגן. לחמם את הצלחות (חשוב מאוד) בכיור של מים חמים, התנור הנוסף שלך (חה), או להסיר אותם מדיח הכלים פשוט לרוץ.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הכן את כל החומרים ואת הבמה. המנה הזאת מגיעה יחד במהירות ואתה לא רוצה להיות ערבול. החזק בחזרה את הפרחים chive, אם יש לך אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
3
כאשר התנור מוכן, להתחיל את הרוטב. במחבת גדולה, רחבה, להמס את החמאה עד שהוא מתחיל טוסט. זה צריך להיות חום זהוב. בשלב זה, לשים את הסלמון תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הסורל, chervil ועירית לחמאה ולמעיל במהירות. אפשר להם לנבול קצת, ולאחר מכן לשפוך את השמנת. מביאים לרתיחה ולהפחית רק עד שרוטב מעילי החלק האחורי של כף. לטעום ולהתאים למלח ופלפל, לזכור שיש לך מתובל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ChervilChervil
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
סורל.סורל.
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
הסלמון צריך להיות מוכן עכשיו. (2-3 דקות) לצפות בו בזהירות כל הזמן זה בתנור-זה יכול לקחת לך קצת כמו 30 שניות, בהתאם לתנור שלך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
יבש את הצלחות החמות.
7
מניחים ארבעה מדליונים לאדם על כל צלחת לקשט עם הרוטב, להיות נדיב מאוד.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
8
מפזרים עלי כותרת של פרח צ ' ייב ומגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9
חותכים את הסלמון לתוך מדליונים דקים. סכין חיתוך סלמון גמיש היא הבחירה שלי, אבל כל סכין ארוכה ודקה תעבוד היטב. זה חייב להיות חד מאוד. חותכים בזווית קלה וחותכים את העור תוך כדי תנועה. כוון 16 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מניחים את הסלמון על מחבת הסדין מצופה קלף ומשומנים קלות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מברשת את צמרות קלות מאוד עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
מפזרים מלח ופלפל על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
13
נ. ב.אני אוהב לשים את עור הסלמון מתחת לגריל, מדי. מלח טוב. זה חטיף של טבח טעים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.