סלמון ווסאבי פריך עם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון ווסאבי פריך עם לימון. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 1075 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כרוב, שמן זית, אפונה ווסאבי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלמון ווסאבי פריך עם לימון, סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, ו סלמון עם זיגוג לימון-Hoisin עם סלט כרוב פריך בוק צ'וי.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. Blend wasabi אפונה במעבד עד הקרקע אבל עם כמה חתיכות כתוש גס. גיליון אפייה מעוטר בשמן קל. מסדרים פילה סלמון, צד העור למטה, על גיליון אפייה מוכן.
מפזרים דגים במלח. הקש הקרקע wasabi אפונה על צמרות של פילה סלמון לדבוק, כיסוי צמרות לחלוטין.
מפזרים קליפת סיד מגוררת על סלמון; טפטוף עם שמן 1 כף. סלמון צלוי רק עד אטום במרכז, כ -10 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.