סלמון ושנטרל אפויים בקלף
סלמון ו Chanterelles אפוי קלף דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 65 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרישה, פטריות chanterelle, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: סלמון אפוי קלף, סלמון אפוי קלף, ו סלמון וקישואים אפויים בקלף.
הוראות
חותכים ארבעה 13-על ידי 15 אינץ מלבנים של בישול קלף או רדיד. מקפלים כל מלבן במחצית לרוחב; החל מקיפול, לחתוך חצי לב 7 אינץ 'רחב ו 13 אינץ' ארוך. לפתוח כל אחד ולשכב שטוח. מחלקים כרישה שווה בין לבבות, mounding אותם על מחצית מכל אחד.
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מניחים חתיכה אחת על כל תלולית של כרישה. למעלה באותה מידה עם chanterelles.
טפטוף כל ערימה עם 1/2 כפית שמן זית ו 1 כף יין; מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מקפלים חצי חשוף של כל לב קלף מעל ערימת דגים וירקות כך קצוות לחתוך נפגשים באופן שווה. מקפלים וקפלים מנות קצוות לאטום: החל בחלק העליון של הלב, לקפל 1/2 אינץ ' קטע של קצה למעלה וב; מחזיק סעיף זה למטה, לקפל את הקטע הבא למעלה וב, חופף מעט הראשון כדי ליצור קפלים. המשך קיפול וקפל קצה עד שתגיע לתחתית הלב; נקודת טוויסט כדי לאבטח.
להעביר חבילות לתבנית אפייה בגודל 14 על 16 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה של 400 עד שמד חום מוכנס דרך קלף לתוך מרכז הדגים מגיע ל-140, כ-10 דקות.
מניחים כל מנה על צלחת ארוחת ערב. פתח ליד השולחן, דואג להימנע קיטור.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
ניקוי פטריות: לקצץ את תחתית קשה או דהוי של גבעולי פטריות וכל כתמים חבולים או פגמים. (עבור שיטאקים וצדפות, להסיר את הגזע הסיבי כולו.) עבור פטריות מוצקות כגון portabellas, לנגב את הלכלוך עם מטלית לחה או במקום במסננת, לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות. עבור פטריות עדינות שיש להם הרבה מקומות ללכלוך להסתיר, כגון chanterelles וקיפודים, לשקוע בקערה של מים קרים להתסיס בעדינות עם הידיים לשחרר את כל החלקיקים.
מסננים, שוטפים בזהירות תחת מים זורמים, בעדינות לטפוח יבש עם מגבת.