סלמון טרי-המבורגרים כוסברה
המבורגרים סלמון-כוסברה טריים עשויים להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 345 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, פלפל, עלי חסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו המבורגר טונה טרי עם ג'ינג'ר וכוסברה, המבורגרים סלמון עם כוסברה מאיו, ו המבורגרים סלמון ווסאבי עם אדאמה-כוסברה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; כיסוי וצינה.
מניחים סלמון במעבד מזון; דופק עד קצוץ גס.
להוסיף פירורי לחם ו 6 מרכיבים הבאים (דרך 1/4 כפית פלפל שחור); דופק 4 פעמים או עד מעורבב היטב. מחלקים תערובת סלמון ל 4 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לקציצה עבה 3/4 אינץ'.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 2 דקות. בזהירות להפוך את הקציצות מעל; לבשל 2 דקות או עד שנעשה.
מורחים על 1 תערובת מיונז כף על חצי התחתון של כל לחמניית המבורגר. למעלה כל מנה עם 1 קציצת סלמון, 3 פרוסות מלפפון, 1 עלה חסה, וחצי העליון של לחמניה.
שלב 2 כפות רוטב הויסין, 1 כף חומץ אורז, 2 כפיות שמן קנולה, 2 כפיות מים, ו 1/4 כפית להדביק צ ' ילה בקערה גדולה; מערבבים היטב עם ויסקי.
הוסף חצי 1 (5-אונקיה) חבילה בייבי תרד, 1/2 כוס צהוב פלפל רצועות, ו 1/4 כוס דק פרוס בצל אדום לקערה; לזרוק מעיל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.