בתבנית אפייה גדולה מספיק רק כדי להחזיק סטייקים סלמון בשכבה אחת במרינדה סלמון ברוטב, פונה מעיל, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בעוד סלמון הוא marinating, בסיר גדול של ירקות מים מלוחים רותחים 2 דקות, או עד פריך במכרז, ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מעבירים ירקות לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל ולנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
ב 10 אינץ ' מחבת כבדה (רצוי ברזל יצוק) שמן חום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להעביר סלמון למחבת עם מרית מתכת, לתת רוטב עודף לטפטף לתוך המרינדה שמורות, ולהפחית את החום עד בינוני. סלמון מוקפץ, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך ושחמה היטב, על 2 1/2 דקות בכל צד, ולהעביר ל 2 צלחות.