קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

סלמון לימוני עם קוסקוס עגבניות שרי

סלמון לימוני עם קוסקוס עגבניות שרי
צריך מנה עיקרית ללא חלב ופסקאטריה? סלמון לימוני עם קוסקוס עגבניות שרי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 10 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו קוסקוס, שמן שום, עגבניות ענבים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. נסו סלמון עם רוטב דובדבנים וקוסקוס ישראלי, סלמון קלוי איטי עם עגבניות שרי וקוסקוס, ו סלמון קלוי איטי עם עגבניות שרי וקוסקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
זהו אחד מאותם מתכונים שקל יותר לעקוב אחריהם מאשר לכתוב: כלומר, יש הרבה קערות מעורבות, מה שעלול לגרום לזה להיראות בעייתי ומייגע, אך התהליך בפועל הכרוך בכך הוא פשוט כמעט עלוב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
עכשיו, אני יודע שזה לא נכון בהחלט לציין שאתה מבשל קוסקוס על ידי שפיכת מים רותחים עליו. בעולם אידיאלי, אני מקבל, יש להשרות את הגרגירים במים קרים לפני שאדים אותם על חם, אבל אני לוקח את קיצור הדרך, ושוב ושוב ואני מתנצל בפני מי שאני פוגע בכך.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מכניסים את הקוסקוס לקערה חסינת חום, עם 2 כפיות מלח כשר (או 1 כפית מלח שולחן), 1/4 כפית מהפפריקה וכל הג ' ינג ' ר המגורד. תן הכל קצת תערובת לפני הוספת מים רותחים חמים. מכסים את הקערה, בניילון או בצלחת, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחןמלח שולחן
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה אחרת, לשים את הבצל הקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בצלחת רחבה ורדודה, גדולה מספיק כדי לקחת את פילה הסלמון אחר כך, גרידת הלימון לכלי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
סוחטים את מיץ הלימון לקערה עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים לקערה את יתרת המלח והפפריקה עם גרידת הלימון ומערבבים פנימה 1 כף שמן בטעם שום.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
חצוי את עגבניות הדובדבן או הענבים והכניס אותם לקערה נוספת. מערבבים פנימה את יתרת כפית השמן בטעם השום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מחממים מחבת גדולה לפילה הסלמון. בזמן שהמחבת מתחממת, מוסיפים את הפילטים למנה עם גרידת הלימון ומצפים את שני הצדדים בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מכניסים את הפילטים לתבנית החמה ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד, תלוי בעובי. הפילטים צריכים להיות עסיסיים ובעלי צבע אלמוגים עז באמצע, אז בדקו בזמן הבישול.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בינתיים, לחשוף את הקוסקוס, אשר היה צריך לספוג את כל המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
מוסיפים את העגבניות עם תערובת בצל לימוני ומערבבים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מוסיפים כמעט את כל הכוסברה לקוסקוס, ומערבבים אותו, ואז טועמים לתיבול, מוסיפים עוד מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
כף מעט קוסקוס על כל צלחת וסדר לצד פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
15
מפזרים עוד קצת כוסברה כשמחלקים כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה ג ' נרל 5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -9 דולר.
שרדונה 5
שרדונה 5
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, שמץ של קרם וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את האדמה במצב טוב יותר למשנהודור.