סלמון מבושל קר עם מיונז עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, חרדל דיז'ון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם מיונז לימון, סלמון מבושל קר עם סלט מלפפון, ו סלמון מבושל קר w / חרדל פרובנס.
הוראות
1
במחבת 12 אינץ', מחממים את כל החומרים לסלמון למעט סלמון, מיונז עשב ופלחי לימון לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
חותכים סלמון ל 6 חתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מניחים סלמון במחבת; להוסיף מים כדי לכסות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו כ 14 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
5
בזהירות להסיר סלמון עם מרית מחוררת; לנקז על מתלה חוט. מכסים ומקררים על 2 שעות או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי מיונז עשבי תיבול; מכסים ומקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.