סלמון מנגו נדוש
סלמון מנגו קורני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 496 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. 83 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, פילה סלמון חתוך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון מנגו נדוש, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): "טנדורי" סלמון מנגו, ו Cornbread קורני.
הוראות
בסיר קטן על חום גבוה, להביא צוף מנגו ומנגו לרתיחה. כמו מנגו מתחיל להישבר, לחץ על זה עם מזלג או מחית תפוחי אדמה, כדי מועך אותו. המשך לבשל עד מנגו מבשל למטה כדי ליצור מחית עבות, על 15 דקות.
להסיר חצי כדי לשמש רוטב. שים את החצי השני בצד לדלות.
על צלחת גדולה, מערבבים יחד קמח, קמח תירס, סוכר ומלח.
עונת סלמון עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
זיגוג מברשת על גבי סלמון, ואז לדלות בתערובת קמח תירס.
מוסיפים שמן וחמאה למחבת. מעל חום גבוה, תערובת סלמון תירס לצרוב עם הפנים למטה עד הזהב, על 6 עד 8 דקות עבור נדיר בינוני, מרפרף באמצע עד עור פריך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.