קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

סלמון מנגו נדוש

סלמון מנגו נדוש
סלמון מנגו קורני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 496 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. 83 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, פילה סלמון חתוך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון מנגו נדוש, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): "טנדורי" סלמון מנגו, ו Cornbread קורני.

הוראות

1
בסיר קטן על חום גבוה, להביא צוף מנגו ומנגו לרתיחה. כמו מנגו מתחיל להישבר, לחץ על זה עם מזלג או מחית תפוחי אדמה, כדי מועך אותו. המשך לבשל עד מנגו מבשל למטה כדי ליצור מחית עבות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יין אדום ספרדי2 כוסות יין אדום ספרדי
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
2
להסיר חצי כדי לשמש רוטב. שים את החצי השני בצד לדלות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
3
על צלחת גדולה, מערבבים יחד קמח, קמח תירס, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
4
מחממים מחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
עונת סלמון עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
6
זיגוג מברשת על גבי סלמון, ואז לדלות בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
מוסיפים שמן וחמאה למחבת. מעל חום גבוה, תערובת סלמון תירס לצרוב עם הפנים למטה עד הזהב, על 6 עד 8 דקות עבור נדיר בינוני, מרפרף באמצע עד עור פריך.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.