סלמון מעושן ביצים מתובלות
סלמון מעושן ביצים מתובלות עשויה להיות מה שחיפשתם. זה הר ד ' אובר יש 83 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.21 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -54 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח כשר, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביצים מבושלות עם סלמון מעושן, סלמון מעושן ביצים מתובלות, ו סלמון מעושן ביצים מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את הביצים בסיר גדול מספיק כדי להחזיק אותן בשכבה אחת. מכסים את הביצים במים קרים ומביאים לרתיחה מלאה על אש גבוהה. ברגע שהמים רותחים מכבים את האש, מכסים את הסיר ונותנים לביצים לעמוד 15 דקות.
מסננים את הביצים וממלאים את הסיר במים קרים. מניחים בצד עד שהביצים מתקררות.
מקלפים את הביצים ואז פורסים אותן לשניים לאורכן.
מניחים את החלמונים בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה ומסדרים את הלבנים על מגש בשכבה אחת כשהצדדים החתוכים כלפי מעלה ומפזרים מלח.
לחלמונים מוסיפים את השמנת החמוצה, גבינת השמנת, המיונז, מיץ הלימון, העירית, הסלמון, המלח והפלפל. מקציפים במהירות בינונית עד שהם תפוחים. בעזרת כף קטנה ממלאים את החלבונים בתערובת החלמונים. מכסים ברפיון בניילון נצמד (לא רוצים לשטח את המילוי) ומכניסים למקרר למשך 30 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
כשמוכנים להגשה, מקשטים עם בובת ביצי סלמון וכמה עירית קצוצה נוספת.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין]()
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו