קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

סלמון מעושן ביצים מתובלות

סלמון מעושן ביצים מתובלות
סלמון מעושן ביצים מתובלות עשויה להיות מה שחיפשתם. זה הר ד ' אובר יש 83 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.21 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -54 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח כשר, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביצים מבושלות עם סלמון מעושן, סלמון מעושן ביצים מתובלות, ו סלמון מעושן ביצים מתובלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הביצים בסיר גדול מספיק כדי להחזיק אותן בשכבה אחת. מכסים את הביצים במים קרים ומביאים לרתיחה מלאה על אש גבוהה. ברגע שהמים רותחים מכבים את האש, מכסים את הסיר ונותנים לביצים לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים את הביצים וממלאים את הסיר במים קרים. מניחים בצד עד שהביצים מתקררות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מקלפים את הביצים ואז פורסים אותן לשניים לאורכן.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
הסר את החלמונים בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6
מניחים את החלמונים בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה ומסדרים את הלבנים על מגש בשכבה אחת כשהצדדים החתוכים כלפי מעלה ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
לחלמונים מוסיפים את השמנת החמוצה, גבינת השמנת, המיונז, מיץ הלימון, העירית, הסלמון, המלח והפלפל. מקציפים במהירות בינונית עד שהם תפוחים. בעזרת כף קטנה ממלאים את החלבונים בתערובת החלמונים. מכסים ברפיון בניילון נצמד (לא רוצים לשטח את המילוי) ומכניסים למקרר למשך 30 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
כשמוכנים להגשה, מקשטים עם בובת ביצי סלמון וכמה עירית קצוצה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.ביצי סלמון.
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
9
מפזרים מלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו