סלמון מעושן וכריכי תה שמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן ותה שמיר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך לחם כריך, שמיר, לחם כריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: שמיר מעושן - סלמון חשיש, סלמון מעושן וכוסות שמיר, ו פטוצ'יני ו / סלמון מעושן ושמיר.
הוראות
מערבבים יחד גבינת שמנת ושמיר, מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
הסר את הקרום מלחם פרוס, באמצעות מערוך, לשטח בעדינות כל פרוסת לחם.
קח 4 פרוסות של לחם מחיטה מלאה שטוח להפיץ עם רבע מתערובת גבינת שמנת. מכסים עם 4 פרוסות לחם לבן.
מורחים עם רבע נוסף של תערובת גבינת שמנת. מחלקים סלמון מעושן ובצל באופן שווה בין ארבעת הכריכים.
מורחים עוד רבע מתערובת גבינת השמנת על הלחם הלבן הנותר ומניחים בצד גבינת שמנת על גבי סלמון.
מורחים עם תערובת גבינת שמנת הנותרים העליון עם לחם מחיטה מלאה הנותרים. חותכים לרבעים באלכסון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.