קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סלמון מעושן וכריכי תה שמיר

סלמון מעושן וכריכי תה שמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן ותה שמיר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך לחם כריך, שמיר, לחם כריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: שמיר מעושן - סלמון חשיש, סלמון מעושן וכוסות שמיר, ו פטוצ'יני ו / סלמון מעושן ושמיר.

הוראות

1
מערבבים יחד גבינת שמנת ושמיר, מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2
הסר את הקרום מלחם פרוס, באמצעות מערוך, לשטח בעדינות כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
קח 4 פרוסות של לחם מחיטה מלאה שטוח להפיץ עם רבע מתערובת גבינת שמנת. מכסים עם 4 פרוסות לחם לבן.
מרכיבים שתצטרך
לחם מחיטה מלאהלחם מחיטה מלאה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
לחם לבןלחם לבן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מורחים עם רבע נוסף של תערובת גבינת שמנת. מחלקים סלמון מעושן ובצל באופן שווה בין ארבעת הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מורחים עוד רבע מתערובת גבינת השמנת על הלחם הלבן הנותר ומניחים בצד גבינת שמנת על גבי סלמון.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
לחם לבןלחם לבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מורחים עם תערובת גבינת שמנת הנותרים העליון עם לחם מחיטה מלאה הנותרים. חותכים לרבעים באלכסון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם מחיטה מלאהלחם מחיטה מלאה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.