קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

סלמון מעושן ועטיפות ביצים

סלמון מעושן ועטיפות ביצים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון מעושן ועטיפות ביצה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח מתובל, שמיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו סלמון מעושן ועטיפות ריקוטה, סלמון מעושן ועטיפות ביצה (גודל קהל), ו עטיפות נייר אורז סלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, שמיר, חלב ומלח מתובל. מצפים מחבת טפלון גדולה בתרסיס בישול ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים תערובת ביצים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהביצים מתייצבות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
כף תערובת ביצה זעירה של 1/3 כוס במרכז כל טורטיה. למעלה עם סלמון, בצל וגבינה. מקפלים צדדים מנוגדים של טורטיה מעל מילוי (הצדדים לא יפגשו במרכז).
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מגלגלים טורטיה, מתחילים באחד הקצוות הפתוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים את העטיפות, בצד התפר כלפי מטה, בתוך 15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות מרתפי גאנון שמורת שרדונה (אוקד). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -28 דולר לבקבוק.
מרתפי גאנון שמורת שרדונה (אוקד)
מרתפי גאנון שמורת שרדונה (אוקד)
שרדונה חוף סונומה זה הוא בערך כמו גדול ונועז כמו שרדונה של יכול להיות. סור שקר ההזדקנות בחביות עץ אלון נותן יין זה טעם מאוזן מאוזן, חמאה עם בדיוק את הזכות על חומציות.