סלמון מעושן ועטיפות ביצים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון מעושן ועטיפות ביצה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח מתובל, שמיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו סלמון מעושן ועטיפות ריקוטה, סלמון מעושן ועטיפות ביצה (גודל קהל), ו עטיפות נייר אורז סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, שמיר, חלב ומלח מתובל. מצפים מחבת טפלון גדולה בתרסיס בישול ומניחים על אש בינונית.
מוסיפים תערובת ביצים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהביצים מתייצבות לחלוטין.
כף תערובת ביצה זעירה של 1/3 כוס במרכז כל טורטיה. למעלה עם סלמון, בצל וגבינה. מקפלים צדדים מנוגדים של טורטיה מעל מילוי (הצדדים לא יפגשו במרכז).
מגלגלים טורטיה, מתחילים באחד הקצוות הפתוחים.
מניחים את העטיפות, בצד התפר כלפי מטה, בתוך 15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות מרתפי גאנון שמורת שרדונה (אוקד). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -28 דולר לבקבוק.
![מרתפי גאנון שמורת שרדונה (אוקד)]()
מרתפי גאנון שמורת שרדונה (אוקד)
שרדונה חוף סונומה זה הוא בערך כמו גדול ונועז כמו שרדונה של יכול להיות. סור שקר ההזדקנות בחביות עץ אלון נותן יין זה טעם מאוזן מאוזן, חמאה עם בדיוק את הזכות על חומציות.