סלמון מצופה ביין של עמק נאפה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סלמון מצופה ביין של עמק נאפה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לך עלי עשב, קרש צלייה אלדר ספוג בחלקים שווים של יין ומים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמפניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-57 דקות. מתכונים דומים: תה קר עמק נאפה, עמק נאפה מוחיטו, ו כריך הודו עמק נאפה.
הוראות
בשקית גדולה zip-top, לשלב סלמון, ויניגרט שמפניה, וחרדל. לסחוט אוויר ושקית חותם. שקית עיסוי בעדינות, כך שהכל משולב היטב. להשרות במקרר במשך 30 דקות.
הגדר גריל לבישול ישיר מעל חום בינוני גבוה.
הסר סלמון ממרינדה ולהשליך מרינדה.
מניחים על קרש ספוג יין, מתבלים במלח ופלפל ומכסים
שים סלמון על הגריל. מכסים גריל ומבשלים במשך 8 עד 12 דקות או עד הסוף.
מקורה: להשרות ולהכין סלמון לפי ההוראות. מחממים תנור ל 450 מעלות F.
הסר פילה סלמון מן המרינדה ומניח על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף. מתבלים במלח ופלפל ומכסים בעשבי תיבול. צלי במשך 8 עד 10 דקות, להסיר מהתנור ולתת לעמוד עם נייר כסף במשך 5 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.