קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 57 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלמון מצופה ביין של עמק נאפה

סלמון מצופה ביין של עמק נאפה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סלמון מצופה ביין של עמק נאפה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לך עלי עשב, קרש צלייה אלדר ספוג בחלקים שווים של יין ומים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמפניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-57 דקות. מתכונים דומים: תה קר עמק נאפה, עמק נאפה מוחיטו, ו כריך הודו עמק נאפה.

הוראות

1
בשקית גדולה zip-top, לשלב סלמון, ויניגרט שמפניה, וחרדל. לסחוט אוויר ושקית חותם. שקית עיסוי בעדינות, כך שהכל משולב היטב. להשרות במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
שמפניהשמפניה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
הגדר גריל לבישול ישיר מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
הסר סלמון ממרינדה ולהשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מניחים על קרש ספוג יין, מתבלים במלח ופלפל ומכסים
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
עם עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
6
שים סלמון על הגריל. מכסים גריל ומבשלים במשך 8 עד 12 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הסר מן הגריל לשרת חם.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מקורה: להשרות ולהכין סלמון לפי ההוראות. מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר פילה סלמון מן המרינדה ומניח על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף. מתבלים במלח ופלפל ומכסים בעשבי תיבול. צלי במשך 8 עד 10 דקות, להסיר מהתנור ולתת לעמוד עם נייר כסף במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמוןפילה סלמון
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים חם.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.