סלמון מתובל אסייתי עם בוק צ'וי מטוגן.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מתובל אסיה עם צ'וי בוק מטוגנת. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, מרק עוף דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. נסו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו סלמון עם בוק צ'וי, רוטב אסייתי ורוי סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף בוק צ ' וי; לקצץ ולהשליך קצוות גזע קשים וכל חלקים חבולים.
חותכים את צמרות עלים לרוחב לרצועות 2 אינץ'; לחתוך את הגבעולים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים שום 2 כפיות שמן עד רוחש, 1 עד 2 דקות.
להוסיף בוק צ ' וי מרק, כיסוי, ומבשלים עד הגבעולים העבים הם רק במכרז כאשר פירסינג, 4 עד 5 דקות; לשמור על חם.
בינתיים, לשטוף סלמון, לטפוח יבש, לחתוך 4 חתיכות שוות. לשפשף דגים באופן שווה עם חמישה תבלינים.
יוצקים הנותרים 2 כפיות שמן לתוך מחבת 10-12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר שמן חם, בערך 1 דקה, להניח סלמון, העור למטה, במחבת; לבשל 3 דקות. עם מרית רחבה, להפוך דגים ומבשלים עד שהוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), כ 3 דקות יותר.
מניחים סלמון בקערות רחבות כף בוק צ ' וי מרק שווה סביב דגים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.