סלמון סיאטל של פרת משה רבנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון סיאטל של פרת משה רבנו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תיבול פירות ים, גבינת צ'דר חדה, סטייקים סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו מטבל סלמון מעושן סיאטל, סלט סלמון כבוש סיאטל, ו עוגות פרת משה רבנו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה, לערבב יחד את המיונז, חרדל דיז ' ון, רוטב איטלקי, בצל קצוץ עד משולב היטב; להפריש.
מפזרים את הסלמון עם תיבול פירות ים משני הצדדים, ומניחים את צד העור לתוך צלחת האפייה מוכנה.
מורחים את תערובת המיונז על סטייק הסלמון ומפזרים פירורי לחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד הדג הוא כמעט אטום כל הדרך (מרכזי יכול להיות אדום מעט), 15 עד 20 דקות.
מוציאים מהתנור, מפזרים גבינת צ ' דר, וחוזרים לתנור עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, כ -10 דקות נוספות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.