קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

סלמון עטוף בפנצ'טה עם חמאת יין אדום

סלמון עטוף בפנצ'טה עם חמאת יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עטוף Pancetta עם חמאת יין אדום. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצלי פנינה, פנקטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו סטייקים סלמון עם חמאת יין אדום, סלמון צלוי עם יין לבן ורוטב חמאת לימון, ו סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
ממיסים 1 כפית חמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4
מוסיפים את היין ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת זיגוג עבה, סירופ, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב. מערבבים ב 2 כפות הנותרים של חמאה עד מעורבב היטב, ולאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
הניחו את הסלמון על משטח עבודה ולחצו על כל עלי הפטרוזיליה ועלי הקורנית על הפילה. מתבלים במלח ופלפל ועוטפים 2 פרוסות של פנקטה סביב כל חתיכת סלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
בצלחת עוגה, לזרוק את בצל הפנינה עם 1 כפית שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 20 דקות, או עד מרכך מעט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקצץ את הקצוות שורש לקלף את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את escarole, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
אסקרולאסקרול
11
מוסיפים את בצל הפנינה, ציר עוף ומיץ לימון. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בצל פנינהבצל פנינה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
12
מחממים את 2 כפיות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה ולא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את פילה הסלמון ומבשלים על חום גבוה, מסתובב, עד pancetta הוא השחמה בכל רחבי והדגים הוא נדיר בינוני, על 7 דקות. בזהירות להעביר את הסלמון מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
14
מעבירים את תערובת escarole ובצל פנינה ל 4 צלחות מחוממות ולהגדיר את הסלמון על הירוקים. למעלה כל פילה עם קצת חמאת היין האדומה ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
אסקרולאסקרול
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.