סלמון עלום הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם בצל, סלרי, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. הציון הזה נהדר. נסו סלמון עלום, סלמון עלום, ו סלמון עלום (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 2 כוסות מים קרים, יין, בצל, גזר, סלרי, מיץ לימון, מלח, פלפל וטימין בסיר איטי. מכסים ומבשלים גבוה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
גזר
סלרי
פלפל
בצל
טימין
מים
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
2
מורידים בזהירות פילה סלמון לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
3
יוצקים מים חמים נוספים, אם יש צורך, כך נוזל רק מכסה סלמון. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים עד שהסלמון ורוד בהיר ויציב, 35 עד 40 דקות. מרימים בעדינות ומגישים חם, או נותנים להתקרר, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר.
סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב האן סנטה לוצ ' יה היילנדס שרדונה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.