סלמון עם שעועית לבנה ועגבניות
סלמון עם שעועית לבנה ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 95%. מתכונים דומים: סלמון עם שעועית לבנה ועגבניות, עוף עם שעועית לבנה ועגבניות, ו שעועית ועגבניות לבנות מתוברקות.
הוראות
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל.
מניחים סלמון, צד עור למעלה, במחבת. מבשלים 2 עד 3 דקות עד חום זהוב; לפנות.
מפזרים בצל סביב סלמון. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך.
מוסיפים שעועית, עגבניות וזיתים למחבת. כיסוי; לבשל 5 עד 10 דקות עד פתיתי סלמון מחומם ביסודיות בקלות עם מזלג.
כדי לשרת, לחלק את תערובת שעועית בין 4 צלחות; העליון כל אחד עם חתיכת סלמון 1. לסחוט לימון על כל מנה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.