סלמון פראי מטוגן במחבת
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה סלמון, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. וזה טוב. נסו סלמון מחבת עם עגבניות וזיתים, סלט סלמון מצופה אגוז סדין פאן ארוחת ערב, ו אחד מחבת פרמזן מצופה סלמון עם ברוקולי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את פילה הסלמון ולייבש ביסודיות עם מגבות נייר; מתבלים במלח ים.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
הניחו בעדינות את הסלמון לתוך השמן החם עם צד העור כלפי מעלה ומבשלים עד שצד הבשר הוא חום זהוב, 5 עד 7 דקות; הסתובבו והמשיכו לבשל עד שצד העור מעט שחום, כ-5 דקות יותר.
הסר את הסלמון מהמחבת, המאפשר כל שמן כדי לנקז מהדגים בחזרה למחבת.
הסר את העור מן פילה סלמון; מטגנים את העור בשמן הנותר במחבת עד פריך, 2 עד 3 דקות.
מגישים את העור הפריך עם הסלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.