סלמון פריך עם סלט אסייתי לוהט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עור פריך עם סלט כרוב אסייתי לוהט. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 347 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם sriracha, זנגביל הקרקע בבקבוק, זרעי שומשוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון פריך בעור, סלמון פריך בעור, ו סלמון פריך עם ג'ינג'י ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים פילה סלמון באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים סלמון למחבת, צד העור למטה; מבשלים 4 דקות. הפוך סלמון; לבשל 3 דקות.
מוסיפים מיץ תפוזים למחבת; מבשלים 30 שניות או עד הנוזל כמעט מתאדה פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
בעוד דגים מבשלים, לשלב חומץ אורז ו 5 החומרים הבאים (באמצעות דבש) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, כוסברה וסלט כרוב; לזרוק היטב מעיל.
מגישים סלמון עם סלט כרוב.