קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

סלמון צלוי ואספרגוס עם רוטב Guajillo-Tomatillo

סלמון צלוי ואספרגוס עם רוטב Guajillo-Tomatillo
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון צלוי ואספרגוס עם רוטב Guajillo-Tomatillo. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא אספרגוס, צ'ילי גואחילו, טומטילוס, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלמון אפוי עם רוטב Guajillo, סלסה Guajillo ו Tomatillo, ו מרק מיסו עם אספרגוס וסלמון צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפצל את guajillos לאורך צד אחד, כך שהם יכולים להיות ערוכים שטוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילופלפל גואחילו
2
מחממים שתי כפות שמן צמחי במחבת 10 אינץ ' להגדיר מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את אחד הצ ' ילי עם זוג מלקחיים, ולחץ עליו עד השמן. הפוך כל כמה שניות עד הצ ' ילי הפך אדום כהה והוא מאוד ריחני, 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
הסר צ ' ילי, לתת כל טפטוף שמן בחזרה למחבת, ולהעביר לבלנדר. חזור עם שאר הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
זרוק את השמן אבל לא לשטוף את המחבת. הפעל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את השום ואת tomatillos, לחתוך בצד למטה. לבשל עד חרוך על הקרקעית, על 3 דקות. הפוך שום וtomatillos ולתת char בצד השני, עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר צ ' ילי, שום, וtomatillos לבלנדר, יחד עם 1/2 כוס מים. להתמזג עד חלקה העונה כדי לטעום עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
התאם מתלה התנור העליון ל 6 אינץ ' מתחת לגריל. מחממים מטגן גבוה. קו גיליון אפייה גדול עם רדיד אלומיניום. באמצעות הידיים או זוג מלקחיים, לזרוק אספרגוס עם שמן כף אחת וקורט של מלח, ולאחר מכן לארגן את גבעולי אספרגוס בצד אחד של גיליון האפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
טפטף עוד כף שמן בצד השני, מוסיפים את פילה הסלמון, ומעילים אותם בשמן. הגדר את הפילה בצד העור למטה ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
9
מניחים את תבנית האפייה מתחת לטוחן, עם האספרגוס ישירות מתחת ללהבה. מבשלים עד גבעולי האספרגוס הם ירוקים ורכים בהירים, מרפרף לאחר כמה דקות, כחמש דקות בסך הכל. לסובב גיליון אפייה כך פילה סלמון הם ישירות מתחת ללהבה ולהמשיך לבשל עד שהם משחימים על גבי מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר רושם על 130 ° F, כ 5 דקות יותר. (הערה: אם broiler שלך הוא גדול מספיק עבור שניהם לבשל באותו זמן, לבשל במשך חמש דקות, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה מתלה נמוך יותר כדי להמשיך לבשל במשך חמש דקות נוספות.)
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
נחלק את האספרגוס בין ארבע צלחות. כפית חלק מהרוטב על כל צלחת, ולאחר מכן להגדיר פילה סלמון על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.