סלמון צלוי ואספרגוס עם רוטב Guajillo-Tomatillo
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון צלוי ואספרגוס עם רוטב Guajillo-Tomatillo. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא אספרגוס, צ'ילי גואחילו, טומטילוס, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלמון אפוי עם רוטב Guajillo, סלסה Guajillo ו Tomatillo, ו מרק מיסו עם אספרגוס וסלמון צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
לפצל את guajillos לאורך צד אחד, כך שהם יכולים להיות ערוכים שטוח.
מחממים שתי כפות שמן צמחי במחבת 10 אינץ ' להגדיר מעל חום בינוני עד מנצנץ.
הוסף את אחד הצ ' ילי עם זוג מלקחיים, ולחץ עליו עד השמן. הפוך כל כמה שניות עד הצ ' ילי הפך אדום כהה והוא מאוד ריחני, 20 עד 30 שניות.
הסר צ ' ילי, לתת כל טפטוף שמן בחזרה למחבת, ולהעביר לבלנדר. חזור עם שאר הצ ' ילי.
זרוק את השמן אבל לא לשטוף את המחבת. הפעל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את השום ואת tomatillos, לחתוך בצד למטה. לבשל עד חרוך על הקרקעית, על 3 דקות. הפוך שום וtomatillos ולתת char בצד השני, עוד 3 דקות.
להעביר צ ' ילי, שום, וtomatillos לבלנדר, יחד עם 1/2 כוס מים. להתמזג עד חלקה העונה כדי לטעום עם מלח.
התאם מתלה התנור העליון ל 6 אינץ ' מתחת לגריל. מחממים מטגן גבוה. קו גיליון אפייה גדול עם רדיד אלומיניום. באמצעות הידיים או זוג מלקחיים, לזרוק אספרגוס עם שמן כף אחת וקורט של מלח, ולאחר מכן לארגן את גבעולי אספרגוס בצד אחד של גיליון האפייה.
טפטף עוד כף שמן בצד השני, מוסיפים את פילה הסלמון, ומעילים אותם בשמן. הגדר את הפילה בצד העור למטה ומפזרים מלח.
מניחים את תבנית האפייה מתחת לטוחן, עם האספרגוס ישירות מתחת ללהבה. מבשלים עד גבעולי האספרגוס הם ירוקים ורכים בהירים, מרפרף לאחר כמה דקות, כחמש דקות בסך הכל. לסובב גיליון אפייה כך פילה סלמון הם ישירות מתחת ללהבה ולהמשיך לבשל עד שהם משחימים על גבי מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר רושם על 130 ° F, כ 5 דקות יותר. (הערה: אם broiler שלך הוא גדול מספיק עבור שניהם לבשל באותו זמן, לבשל במשך חמש דקות, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה מתלה נמוך יותר כדי להמשיך לבשל במשך חמש דקות נוספות.)
נחלק את האספרגוס בין ארבע צלחות. כפית חלק מהרוטב על כל צלחת, ולאחר מכן להגדיר פילה סלמון על גבי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.