קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלמון צלוי עשבי תיבול עם ירקות קריאולים

סלמון צלוי עשבי תיבול עם ירקות קריאולים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון קלוי עשב עם ירקות קריאולית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם במיה, מלח ופלפל, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שפמנון צלוי בתנור עם ירקות קריאולים, ירקות צלויים בעשב, ו ירקות צלויים בעשב.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
2
מעיל מחבת צלייה גדולה עם 1/2 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל, הסלרי והשום ומערבבים לשלב. מניחים את הסלמון על הירקות, עור בצד למטה, ולשפשף עם 1/2 כף הנותרים של שמן זית. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים את המרווה והרוזמרין על כל הסלמון וצולים בשליש העליון של התנור במשך כ 25 דקות, או עד מזוגג יפה ופשוט מבושל דרך. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
5
מורחים 1/4 כוס שמן על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, 3 של שיני שום, שאלוט, טימין ואגוז מוסקט וזורקים היטב. מתבלים עם פלפל קאיין ומלח ופלפל שחור וצולים בשליש התחתון של התנור עם הסלמון, ערבוב כמה פעמים, במשך כ -25 דקות, או עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
7
חום 1 כף שמן במחבת ברזל יצוק עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את במיה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד חרוך קל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את הבמיה לקערה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
10
הגדר את המחבת לחום מתון. בקערה, לזרוק את shiitakes עם קאיין צ ' ילה ואת הנותרים 1 1/2 כפות שמן ועונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיף את shiitakes למחבת ומבשלים, ערבוב, עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את שיני השום הנותרות ומבשלים עד שהפטריות מתחילות לפריך, בערך 2 דקות. מערבבים את הבמיה לתוך shiitakes ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
13
חותכים את הסלמון ל 6 חתיכות ומניחים על 6 צלחות גדולות. כפית את הירקות סביב הדגים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.