סלמון שומשום מצופה עם הפחתת פינו נואר
סלמון שומשום מצופה עם הפחתת פינו נואר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 760 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. אם יש לך פילה סלמון-1 ½ - 2 אינץ', מלח תיבול, פינו נואר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברווז צרוב עם פינו נואר / הפחתת רימונים, רוטב הפחתת פטריות פינו נואר עם סטייק T-עצם בגריל # SundaySupper, ו סלמון מפוצל ברוטב פינו נואר ברי.
הוראות
סלמון כתם עם מגבת נייר כדי להסיר את כל הלחות עודף.
אבק בשר חשוף עם מנה ליברלית של מלח ופלפל שחור טחון טרי.
לחלוטין לכסות בשר חשוף עם זרעי שומשום, מספיק כדי ליצור שכבה יפה מעל.
טפטוף בנדיבות עם 1/4 כוס שמן זית.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 עד 2 כפות שמן זית (רק מספיק בקושי כדי לכסות את החלק התחתון של panyou לא רוצה את זה שחייה, רק מספיק כדי למנוע דבק). כאשר מחבת ושמן הם חמים, להעיף ולהחליק סלמון בעדינות, עור בצד למעלה, כך זרעי שומשום לא לעוף. לצרוב במשך כ 5 עד 7 דקות עד חום זהוב. אל תיכנע לפיתוי לזרוק או להעביר פילה סלמון.
תן לו לשבת שם כדי שזרעי שומשום יצרבו בבשר סלמון.
מפזרים יותר מלח ופלפל טחון טרי על עור חשוף.
כאשר חום זהוב, להפוך פילה מעל ומבשלים עוד שתי דקות בערך.
יוצקים 3/4 כוס יין אדום על סלמון, חום נמוך בינוני או רק מעל, ולתת לבשל עוד חמש דקות בערך. רוטב צריך להיות רותח די במרץ, אבל אתה לא רוצה את זה לשרוף או עשן, אז להתאים את הטמפרטורה לפי הצורך.
כאשר מבושל דרך, אבל עדיין מעט ורוד במרכז, להסיר מגש הגשה ומניחים את הצד בשר למעלה.
לשמור על רוטב רותח על חום בינוני ולהוסיף 3/4 כוס יין אדום נוסף. חום נמוך בינוני נמוך ולתת להפחית במשך כחמש דקות נוספות, ערבוב מדי פעם לשחרר ולשחרר את כל אלה חתיכות מבושלות גדולות וטעם מהמחבת. מבשלים במשך כחמש דקות נוספות, או עד שהרוטב מצטמצם בחצי. התאם למלח במידת הצורך.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים. תהנו!
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.