סלסה איטלקית ורדה
סלסה ורדה איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 807 קלוריות. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך מלח ים, אנשובי, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלסה איטלקית ורדה, סלסה איטלקית ורדה, ו סלסה איטלקית ורדה.
הוראות
מניחים פרוסות לחם בקערה בינונית.
יוצקים חומץ מעל ולתת לעמוד עד הלחם מתרכך, על 15 דקות.
העברת תערובת לחם למעבד; להוסיף הבא 5 מרכיבים תהליך עד כמעט חלקה.
להעביר סלסה לקערה בינונית. מתבלים במלח ים ופלפל שחור טחון טרי. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה; rewhisk לפני השימוש.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.