סלסה תירס ואבוקדו
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלסה תירס אבוקדו, סלסה אבוקדו-תירס, ו סלסה אבוקדו-תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התירס בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד גרעינים רכים אבל פריך, על 5 דקות.
ניקוז, וקריר במים קרים. השתמש בסכין כדי לגרד גרעינים מהקורים.
מניחים גרעינים בקערה בינונית. מערבבים אבוקדו, בצל אדום, פלפל, ושום.
מוסיפים כמון, פתיתי פלפל אדום ואורגנו.
מערבבים בחומץ, שמן זית ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל.