קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות22
ציון בריאות7
מגזין

סלסת תירס תות

סלסת תירס תות
סלסת תירס תות עשויה להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 22 מנות עם 165 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות ענבים, תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו סלסת תות, תירס קלוי ואבוקדו, הליבוט בגריל עטוף בקליפת תירס עם סלסת תירס חרוכה, ו סלסת תירס ושעועית בגריל עם שבבי תירס אפויים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה, לטאטא את השמן, חומץ, מיץ לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מזלפים מעל תערובת תותים; לזרוק לציפוי. מקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3
מגישים עם צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר
אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר
אוגוסט פינו נואר היומי נפתח בניחוח עדין של דובדבן שחור ואוכמניות, יחד עם הארומה הטעימה של קסיס ופלפל אדום. בפה הוא מציג את עצמו טרי ופירותי עם מתח על החיך ואורך עדין. זהו ביטוי אלגנטי של ריינגאו פינו נואר.