קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות45
מגזין

סלע מלח מצופה צלעות ראש

סלע מלח מצופה צלעות ראש
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלע משובצת בסלע יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2064 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 162 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חזרת, מרק בצל, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו צלעות משובצות מלח, צלעות חזיר עם קרום מלח רוזמרין, ו צלעות עם קרום שום & מלח ופלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יש לשטוף את הצלי ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מערבבים את מרק הבצל ופלפל יחד בקערה קטנה. לשפשף את תערובת הפלפל בנדיבות על כל הצדדים של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים את הצלי על תבנית אפייה נקייה ויבשה, ומנוחה 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
בינתיים, לערבב את המלח סלע, קמח, רוזמרין יחד בקערה. בהדרגה לשפוך את המים ומערבבים ביד (ללבוש כפפות אם תרצה) כדי להפוך את הבלילה עבה, דביק או להדביק.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
צווארי עוףצווארי עוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הוסף עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מורחים את הבלילה מלח לתוך החלק התחתון של מחבת צלייה לעשות שכבה 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה., הזמנת 1 עד 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
מניחים את הצלי, עצמות הפונות כלפי מטה, באמצע הבלילה במחבת. משוך את הבלילה למעלה ומסביב לצלי כדי לכסות לחלוטין את הבשר. טפיחה על הבלילה נוספת במידת צורך. הכנס מדחום בשר לתוך הצלי עם מד שלו ממוקם כדי להיות גלוי מן החלק הקדמי של התנור (או להשתמש מדחום בשר רגיל).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר, ולהשתמש הנותרים מלח הבלילה כדי לתקן את כל החורים או הפסקות בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
בינתיים, להכין au jus על פי הוראות החבילה עוזב את 1/4 כוס מים כדי להגביר את הטעם, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
להחזיר צלי לתנור, ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 מעלות F (54 מעלות C), או כדי doneness הרצוי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר צלי, ולנוח 20 עד 30 דקות עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה 140 מעלות F (60 מעלות C). לגרד את הקרום ולהשליך ולאחר מכן לחתוך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
14
מגישים מעוטר חזרת וu jus.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
Au JusAu Jus