סלק וירקות
סלק וירוק עשוי להיות התוספת שחיפשתם. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לך סלק, פלפל טרי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: סלק עם הירוקים שלהם עם איולי, סלט סלק וירקות, ו סלק בלסמי וירקות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
לשפשף את הסלק עם 1 כף שמן זית ולמקם על גיליון אפייה מוכן.
מניחים בתנור שחומם מראש, ואופים עד הסלק ניתן פירסינג בקלות עם מזלג, 20 עד 60 דקות בהתאם לגודל. כאשר נעשה זאת, לאפשר להתקרר על תבנית האפייה עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להסיר ולהשליך את העור, לחתוך את סלק לתוך טריזים או פרוסות.
בינתיים, לחתוך את הירוקים סלק ב 1/4 סרטים רחבים אינץ'.
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, על 10 דקות. לאחר הבצלים החלו לקרמל, מערבבים בירוק סלק ומבשלים עד שהם נובלים.
מוסיפים את פרוסות הסלק וממשיכים לבשל עד מחומם דרך. מתבלים במלח ים ופלפל לפני ההגשה.