מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סלק, שמן חמניות, שמנת קרושה, ושוקולד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת שוקולד סלק, עוגת סלק שוקולד, ו שוקולד ללא ביצים וסלק בליץ ואופים עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
הפוך את הסלק למעבד מזון ובליץ עד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים קמצוץ מלח ושאר החומרים, למעט שמן ושוקולד. כאשר מעורבב לחלוטין (ייתכן שיהיה עליך לגרד את הצדדים למטה פעם או פעמיים), להוסיף את השמן בזרם יציב, כאילו אתה עושה מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
כאשר כל השמן נוסף, מערבבים בשוקולד, ואז מוסיפים את התערובת לתוך קופסת כיכר מרופדת 900 גרם. מבשלים 1 hr עד שיפוד מוכנס יוצא נקי כמעט. תשאיר את כיכר הלחם להתקרר על מדף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגת שוקולד עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.