קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סלק וריזוטו צ'דר

סלק וריזוטו צ'דר
סלק וריזוטו צ'דר נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז, שמן זית, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריזוטו סלק, ריזוטו סלק אדום, ו ריזוטו סלק.

הוראות

1
מניחים את הסלק במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את סלק הירוקים ואת הדופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
3
בסיר בינוני, להביא את מרק מים וירקות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים את הסלק ואת סלק ירקות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מוסיפים את המרק לסיר הגדול, כוס אחת בכל פעם, ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הנוזל נספג כמעט בין תוספות, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מוסיפים את הצ ' דר; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב עד ריזוטו הוא שמנת ועבה, 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
9
מגישים בקערות עמוקות, עובר Parmigiano-רג ' יאנו בצד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Brancaia קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
Brancaia Chiant Classico Riserva
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו