קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סלק וריזוטו צ'דר

סלק וריזוטו צ'דר
סלק וריזוטו צ'דר נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז, שמן זית, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריזוטו סלק, ריזוטו סלק אדום, ו ריזוטו סלק.

הוראות

1
מניחים את הסלק במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את סלק הירוקים ואת הדופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
3
בסיר בינוני, להביא את מרק מים וירקות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים את הסלק ואת סלק ירקות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
מוסיפים את המרק לסיר הגדול, כוס אחת בכל פעם, ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הנוזל נספג כמעט בין תוספות, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים את הצ ' דר; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב עד ריזוטו הוא שמנת ועבה, 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
9
מגישים בקערות עמוקות, עובר Parmigiano-רג ' יאנו בצד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Brancaia קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
Brancaia Chiant Classico Riserva
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו