סלק וריזוטו צ'דר
סלק וריזוטו צ'דר נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז, שמן זית, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריזוטו סלק, ריזוטו סלק אדום, ו ריזוטו סלק.
הוראות
מניחים את הסלק במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מוסיפים את סלק הירוקים ואת הדופק עד קצוץ דק.
בסיר בינוני, להביא את מרק מים וירקות לרתיחה.
מחממים את השמן בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 3 דקות.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים את הסלק ואת סלק ירקות ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את המרק לסיר הגדול, כוס אחת בכל פעם, ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הנוזל נספג כמעט בין תוספות, 20 דקות.
מוסיפים את הצ ' דר; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב עד ריזוטו הוא שמנת ועבה, 3 דקות יותר.
מגישים בקערות עמוקות, עובר Parmigiano-רג ' יאנו בצד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Brancaia קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![Brancaia Chiant Classico Riserva]()
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו