קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

סלק צלוי קרוסטיני עם פרחי קישואים

סלק צלוי קרוסטיני עם פרחי קישואים
זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלק, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלק צלוי קרוסטיני, קרוסטיני סלק קלוי חגיגי, ו סלק קלוי וגבינת עיזים קרוסטיני.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
רופף לעטוף את הסלק בנייר כסף צלוי במשך כ 1 שעה, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את הסלק ולחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4
מערבבים את הסלק עם 2 כפות של שמן זית, חומץ, רוזמרין, פלפל אדום מרוסק וצביטה נדיבה כל אחד מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
5
מחממים מחבת גריל. מברשת קלה את הלחם משני הצדדים עם 2 כפות הנותרים של שמן זית וגריל עד פריך וזהב. מקפלים את פרחי הקישואים לתערובת הסלק, מחלקים באופן שווה בין פרוסות הלחם בגריל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פריחת קישואיםפריחת קישואים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים