סלק צלוי קרוסטיני עם פרחי קישואים
זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלק, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלק צלוי קרוסטיני, קרוסטיני סלק קלוי חגיגי, ו סלק קלוי וגבינת עיזים קרוסטיני.
הוראות
רופף לעטוף את הסלק בנייר כסף צלוי במשך כ 1 שעה, או עד מכרז.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את הסלק ולחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
מערבבים את הסלק עם 2 כפות של שמן זית, חומץ, רוזמרין, פלפל אדום מרוסק וצביטה נדיבה כל אחד מלח ופלפל שחור.
מחממים מחבת גריל. מברשת קלה את הלחם משני הצדדים עם 2 כפות הנותרים של שמן זית וגריל עד פריך וזהב. מקפלים את פרחי הקישואים לתערובת הסלק, מחלקים באופן שווה בין פרוסות הלחם בגריל ומגישים.