קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

סלריאק גביני, פשטידת תפוחי אדמה ובייקון

סלריאק גביני, פשטידת תפוחי אדמה ובייקון
סלריאק זול, תפוחי אדמה & פשטידת בייקון לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 26 אוהדים. גשו לסופר וקנו סלריאק, פוחלי קותלי חזיר מפוספסים, אריזות בצק עלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה מתוקים צ'דר בייקון בירה, עוגת Homity (פשטידת כרישה תפוחי אדמה גבינה בריטית) # SundaySupper, ו עוגת Homity (כרישה גבינה ופאי תפוחי אדמה).

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הסלריאק ותפוחי האדמה במחבת גדולה, מכסים במים מלוחים ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים, ואז לזרוק עם קרם, רוזמרין ותבלינים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
4
מגלגלים את אחד בלוקים של מאפה עד רק גדול יותר מאשר צלחת ארוחת ערב גדולה, לחתוך למעגל מסודר ומניח על תבנית אפייה שטוחה. השארת גבול 3cm, להפיץ שכבה של סלריק ותפוחי אדמה, העליון עם קצת גבינה ובייקון, ואז לחזור על השכבות עד שכל החומרים נערמים.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מרדדים את הבלוק השני של מאפה גדול מספיק כדי לכסות לחלוטין את הסדין התחתון ומילוי עם כמה overhang.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מברשת את הגבול התחתון עם קצת ביצה, ואז לעטוף את גיליון מאפה מעל, דוחף למטה כדי לאטום את הקצוות. לקצץ את עודף עם סכין חדה קצה crimp יחד עם מזלג. יכול להיעשות יום קדימה ומקורר לפני אפייה או קפוא עד 1 חודש. להפשיר לחלוטין לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
לנקב חור קיטור בחלק העליון של העוגה, מברשת בכל רחבי עם הביצה שנותרה ולהבקיע את הבצק בקלילות עם סימני דיבור, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
אופים במשך 25 דקות עד חום זהוב. המתן 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרמים הקציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
כרמים הקציר מאוחר ריזלינג
כרמים הקציר מאוחר ריזלינג
צהוב חיוור בצבע, האף נפתח עם ניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית הערות הדר. היין מעטר באופן מלא את החיך המבטאים טעמים תוססים של פריחת תפוז, טארט סבתא סמית תפוח וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות הפה, מזמין עוד לגימה.