קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

סלריאק גביני, פשטידת תפוחי אדמה ובייקון

סלריאק גביני, פשטידת תפוחי אדמה ובייקון
סלריאק זול, תפוחי אדמה & פשטידת בייקון לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 26 אוהדים. גשו לסופר וקנו סלריאק, פוחלי קותלי חזיר מפוספסים, אריזות בצק עלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה מתוקים צ'דר בייקון בירה, עוגת Homity (פשטידת כרישה תפוחי אדמה גבינה בריטית) # SundaySupper, ו עוגת Homity (כרישה גבינה ופאי תפוחי אדמה).

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את הסלריאק ותפוחי האדמה במחבת גדולה, מכסים במים מלוחים ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים, ואז לזרוק עם קרם, רוזמרין ותבלינים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
4
מגלגלים את אחד בלוקים של מאפה עד רק גדול יותר מאשר צלחת ארוחת ערב גדולה, לחתוך למעגל מסודר ומניח על תבנית אפייה שטוחה. השארת גבול 3cm, להפיץ שכבה של סלריק ותפוחי אדמה, העליון עם קצת גבינה ובייקון, ואז לחזור על השכבות עד שכל החומרים נערמים.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מרדדים את הבלוק השני של מאפה גדול מספיק כדי לכסות לחלוטין את הסדין התחתון ומילוי עם כמה overhang.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מברשת את הגבול התחתון עם קצת ביצה, ואז לעטוף את גיליון מאפה מעל, דוחף למטה כדי לאטום את הקצוות. לקצץ את עודף עם סכין חדה קצה crimp יחד עם מזלג. יכול להיעשות יום קדימה ומקורר לפני אפייה או קפוא עד 1 חודש. להפשיר לחלוטין לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
לנקב חור קיטור בחלק העליון של העוגה, מברשת בכל רחבי עם הביצה שנותרה ולהבקיע את הבצק בקלילות עם סימני דיבור, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
אופים במשך 25 דקות עד חום זהוב. המתן 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרמים הקציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
כרמים הקציר מאוחר ריזלינג
כרמים הקציר מאוחר ריזלינג
צהוב חיוור בצבע, האף נפתח עם ניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית הערות הדר. היין מעטר באופן מלא את החיך המבטאים טעמים תוססים של פריחת תפוז, טארט סבתא סמית תפוח וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות הפה, מזמין עוד לגימה.