סלריאק גביני, פשטידת תפוחי אדמה ובייקון
סלריאק זול, תפוחי אדמה & פשטידת בייקון לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 26 אוהדים. גשו לסופר וקנו סלריאק, פוחלי קותלי חזיר מפוספסים, אריזות בצק עלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה מתוקים צ'דר בייקון בירה, עוגת Homity (פשטידת כרישה תפוחי אדמה גבינה בריטית) # SundaySupper, ו עוגת Homity (כרישה גבינה ופאי תפוחי אדמה).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את הסלריאק ותפוחי האדמה במחבת גדולה, מכסים במים מלוחים ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות.
מסננים, ואז לזרוק עם קרם, רוזמרין ותבלינים. תניח בצד.
מגלגלים את אחד בלוקים של מאפה עד רק גדול יותר מאשר צלחת ארוחת ערב גדולה, לחתוך למעגל מסודר ומניח על תבנית אפייה שטוחה. השארת גבול 3cm, להפיץ שכבה של סלריק ותפוחי אדמה, העליון עם קצת גבינה ובייקון, ואז לחזור על השכבות עד שכל החומרים נערמים.
מרדדים את הבלוק השני של מאפה גדול מספיק כדי לכסות לחלוטין את הסדין התחתון ומילוי עם כמה overhang.
מברשת את הגבול התחתון עם קצת ביצה, ואז לעטוף את גיליון מאפה מעל, דוחף למטה כדי לאטום את הקצוות. לקצץ את עודף עם סכין חדה קצה crimp יחד עם מזלג. יכול להיעשות יום קדימה ומקורר לפני אפייה או קפוא עד 1 חודש. להפשיר לחלוטין לפני האפייה.
לנקב חור קיטור בחלק העליון של העוגה, מברשת בכל רחבי עם הביצה שנותרה ולהבקיע את הבצק בקלילות עם סימני דיבור, אם אתה רוצה.
אופים במשך 25 דקות עד חום זהוב. המתן 5 דקות לפני ההגשה.