טורקיה פורטובלו פסטאן היא מנה עיקרית שמגישה 4. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פטריות פורטובלו לתינוקות, שמנת, אבקת בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בלסמי פורטובלו טורקיה גולשים, פטריות פורטובלו ממולאות בטורקיה, ו פטריות פורטובלו ממולאות בטורקיה.
הוראות
1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, שלבו את ההודו, המרק, המים, הפטריות, הרוזמרין, התיבול האיטלקי, אבקת הבצל ואבקת השום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ללא כיסוי, למשך 5-7 דקות או עד לחימום והפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
אבקת שום
אבקת בצל
פטריות
ספגטי
רוזמרין
טורקיה כולה
מים
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסירים מהאש.
3
מקציפים גבינה איטלקית ושמנת חמוצה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקית
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מסננים ספגטי; מניחים בקערת הגשה. למעלה עם תערובת הודו, גבינת פרמזן ופטרוזיליה.