קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פסטה פורטובלו טורקיה

פסטה פורטובלו טורקיה
טורקיה פורטובלו פסטאן היא מנה עיקרית שמגישה 4. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פטריות פורטובלו לתינוקות, שמנת, אבקת בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בלסמי פורטובלו טורקיה גולשים, פטריות פורטובלו ממולאות בטורקיה, ו פטריות פורטובלו ממולאות בטורקיה.

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, שלבו את ההודו, המרק, המים, הפטריות, הרוזמרין, התיבול האיטלקי, אבקת הבצל ואבקת השום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ללא כיסוי, למשך 5-7 דקות או עד לחימום והפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
אבקת שוםאבקת שום
אבקת בצלאבקת בצל
פטריותפטריות
ספגטיספגטי
רוזמריןרוזמרין
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש.
3
מקציפים גבינה איטלקית ושמנת חמוצה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מסננים ספגטי; מניחים בקערת הגשה. למעלה עם תערובת הודו, גבינת פרמזן ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ספגטיספגטי
פטרוזיליהפטרוזיליה
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה