קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות13
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קטיפה שוקולד

גלידת קטיפה שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו גלידת קטיפה שוקולד. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1629 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 135 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר, אבקת קקאו, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. 135 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. גלידת קטיפה שוקולד, גלידת קטיפה שוקולד, ו כריכי גלידת עוגיות שוקולד צ'יפס קטיפה אדומה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר וקקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים חלמונים ומערבבים עם מערבל חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים שמנת מעט בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מצננים את התערובת במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
4
בזמן שתערובת השמנת מצמררת, מגררים שוקולד צ ' יפס בבלנדר או במעבד מזון או בעזרת פומפיה סיבובית, עד לקבלת קנס. מערבבים לתערובת שמנת. להקפיא במכל של יצרנית גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
גלידהגלידה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
פומפיהפומפיה

יין מומלץ: קרם שרי, אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, מוסקטו, Moscato Dasti

שרי שמנת, יין אדום ושרי הם בחירה מצוינת לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "