סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב רומסקו
סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב רומסקו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. אם יש לכם פלפלים, מים, מלח גס וכשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. נסו סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב רומסקו , מתכון סנאפר אדום אפוי מלח, ו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. זורקים עגבניות, פלפלים ובצל בתבנית אפייה קטנה עם 2 כפות שמן זית. צלוי עד חרוך חלקית, פונה כל 15 דקות, על 45 דקות. מכסים בנייר כסף; בואו לעמוד 15 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים צ ' ילה; מטגנים עד כהה מעט נפוח, פונה פעם אחת, כ -30 שניות.
הוסף מספיק מים חמים כדי לכסות.
לקלף זרע אנצ 'ו צ' ילה, עגבניות, פלפלים; מקום בבלנדר. לקלף בצל; קוצצים גס ומוסיפים לבלנדר.
חום 1 כף שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שקדים; sauté עד קלוי קלוי, על 1 דקה.
להוסיף 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה, שום, חומץ, לחם, ופפריקה לבלנדר; להתמזג מחית גס.
מעבירים לקערה, מתבלים במלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
מניחים 1 דגים בכל אחד משני מחבתות אפייה מתכת 13x9x2 אינץ'. מכסים כל דג במלח 3 קילו.
טפטוף 1 1/2 כוסות מים על מלח בכל מחבת. שימוש בידיים, לארוז מלח על דגים כדי לכסות לחלוטין.
אופים דגים עד מדחום מוכנס למרכז של רישומי דגים 57°, על 30 דקות. בעדינות ראפ מלח קרום עם גב של כף כדי לפצח; בזהירות להסיר מלח. השתמש במברשת מאפה כדי להסיר כל מלח שנותר. בזהירות להעביר דגים שלמים מגש ומגישים עם רוטב.
* נמכר בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
השף חוסה אנדרס אומר כי השוואת פימנטון, פפריקה מעושנת ספרדית, למגוון הסופרמרקט הוא כמו " השוואתו אבקה אדומה."פימנטון הוא הטעם המתוק המעושן בכל דבר, החל מנקניק צ' וריסו ועד פאייה. חפש dulce (מתוק) ודה לה ורה על התווית. פלפלים מאזור לה ורה תמיד מיובשים בעשן; באזורים אחרים הם מיובשים בשמש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.