סנאפר אדום בסגנון ורה קרוז
סנאפר אדום בסגנון ורקרוז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 43 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 318 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 90 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו פילה סנאפר, אורגנו, עגבניות שרי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 99%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סנאפר אדום בסגנון ורה קרוז, אדום סנאפר ורקרוז סגנון, ו סנאפר אדום, סגנון ורקרוז.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית. מערבבים בצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להיות שקוף, 6 עד 7 דקות.
מבשלים ומערבבים שום עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים צלפים ומיץ צלפים; מערבבים לאיחוד.
מערבבים עגבניות, זיתים, פלפל חלפיניו,. מבשלים ומערבבים עד שפלפל הג ' לפנו מתרכך והעגבניות מתחילות להתמוטט, כ -3 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים אורגנו.
מזלפים 1 כפית שמן זית לתבנית אפייה קטנה.
מפזרים פנימה 1 כף מתערובת העגבניות-זית. למעלה עם 1 פילה סנאפר, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. למעלה עם מילוי יותר מיץ מ 1 סיד. חזור על הפעולה עם פילה סנאפר שנותר, תיבול ומיץ ליים בתבנית אפייה שנייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהדג מתקלף וכבר לא שקוף, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור סנאפר אדום. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. טווח חוף קליסטה פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![רכס חוף קליסטה פינו נואר]()
רכס חוף קליסטה פינו נואר
קו החוף של קליסטה 2012 פינו נואר הוא אדום רובי עמוק בצבע עם ארומטים של דובדבנים יבשים, עלי ורדים, סגול ופולי קפה צלויים. ריבס, דובדבן ותווים של חמוציות זורמים דרך החיך לגימור מאוזן וארוך של פירות כהים מעורבים ותה שחור.