קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות41
מגזין

סנאפר אדום מאודה עם פטריות וג'ינג'ר

סנאפר אדום מאודה עם פטריות וג'ינג'ר
סנאפר אדום מאודה עם פטריות וג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך אורז דביק ריחני, ממרח מיסו, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר אדום מאודה עם זנגביל טרי מתכון ליים, דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק, ו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח.

הוראות

1
במעבד מזון מיני, לשלב את הבצל הירוק עם צ ' ילי, עשב לימון, זנגביל ו 1/2 כפית מלח. תהליך כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בסיר בינוני, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ. מערבבים את הדבק בצל ירוק ולהסיר מהחום. מערבבים במיסו, רוטב דגים, טרגון וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
רוטב דגיםרוטב דגים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
תדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים שני גיליונות 20 על 26 אינץ ' של רדיד כבד חובה על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
טפטף את נייר הכסף בשמן זית לפזר עם שאלוט. סדר חמש של פילה סנאפר במרכז כל פיסת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפרפילה סנאפר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
לטפטף את הפילה עם היין הלבן ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מורחים את scallions-הדבק miso על פילה העליון עם פטריות edamame, אם משתמשים. מקפלים את הצדדים של רדיד ולאטום את המנות.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים את החבילות על הגריל ואדים על אש בינונית במשך כ 15 דקות, עד החבילות מתנפחות והמיצים בפנים מבעבעים במרץ.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מעבירים את הדגים והירקות לצלחות. כפית את מיצי הבישול על גבי ומגישים עם אורז דביק ריחני.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביקאורז דביק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.