קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סנאפר אדום קארי

סנאפר אדום קארי
סנאפר אדום קארי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 445 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, עגבניות, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר אדום קארי, ו בצל אדום כבוש.

הוראות

1
חותכים את סנאפר אדום לחתיכות קטנות ומניחים בקערה. מתבלים במלח, פלפל שחור, בצל ירוק ואבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת קאריאבקת קארי
סנאפר אדוםסנאפר אדום
בצל ירוקבצל ירוק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
אפשר לדגים להשרות במקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
3
כאשר אתה מוכן להמשיך, לחמם את החמאה והשמן במחבת סאוט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הוסף את הדג ו לטגן עד שהוא משחימים קלות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
5
מוסיפים את הפלפלים, שום, חלב קוקוס, מים, עגבניות ובצל. מכסים את הדגים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הדג הוא רך, על 20 עד 25 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך. כמו כן, להוסיף קצת קארי, אם יש צורך, לטעמך. סיימי עם עלי כוסברה טריים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
חלב קוקוסחלב קוקוס
עגבנייהעגבנייה
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
אבקת קאריאבקת קארי
מיםמים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגישים את המנה הנפלאה הזאת עם אורז לבן ופלנטנות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו