קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

סנאפר אפוי עם הדר וג'ינג'ר

סנאפר אפוי עם הדר וג'ינג'ר
סנאפר אפוי עם הדרים וג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.79 דולר למנה. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לכם שורש ג'ינג'ר, רוטב סויה, סנאפר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש בסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכל מלאך ליים עם זיגוג ליים ופיסטוקים כמו קינוח. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף סופר של 92%. מתכונים דומים: סנאפר אדום שלם בגריל עם רוטב חריף הדרים-ג'ינג'ר, סנאפר אדום אפוי עם תוספת עגבניות הדר, ו סנאפר אפוי עם תפוזי מנדרינה, קשיו וג'ינג'ר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לעשות שלושה חתכים על פני כל צד של הדג באמצעות סכין חדה. זה ימנע מהדגים להתכרבל בזמן שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את הדג בתבנית אפייה רדודה או בתבנית צלייה. מכסים כל צד בג ' ינג ' ר טרי, ואז בצל ירוק ועגבניות. מתבלים במלח ים. פורסים מחצית מהליים ומניחים את הפרוסות על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מזלפים את רוטב הסויה וסוחטים את החצי השני של הסיד מעל הדג.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5
חותכים את הלימון לשניים ומכניסים לתבנית. מכסים את כל המנה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים את הדג עד שהבשר אטום וניתן להתקלף במזלג, בערך 20 דקות. סוחטים את חצאי הלימון האפויים מעל הדג לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
הגישו תחילה את הפילה בצד העליון, ואז הרימו בעדינות את עמוד השדרה, תוך כדי עזרה לבשר מהעצמות בעזרת הסכין. זה הרבה יותר קל מאשר לנסות להפוך את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

ניתן לשלב דגים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לקטוף יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררטנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס
זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס