סנדלר אגס אוכמניות
אם יש לכם חמאה, תערובת מאפינס אוכמניות, אגסים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סנדלר אגס אוכמניות, סנדלר אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות, ו סנדלר חמוציות אגס.
הוראות
מסננים אגסים, שומרים 3/4 כוס מיץ (זורקים את המיץ שנותר או שומרים לשימוש אחר).
יוצקים אגסים ומיץ שמור ל -2 קו-טי משומן. תבנית אפייה.
מפזרים תערובת מאפינס; נקודה עם חמאה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד שהבעבע והעליון משחים קלות.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
סנדלר עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין מבעבע, ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.